Wie zijn wij

Aan het einde van een doodlopende kasseiweg, omringd door de rust van honderden hectaren akkers, boomgaarden én in het prettige gezelschap van hazen, zwaluwen, reigers, koeien, paarden, reeën en nog heel wat andere natuurpracht vind je Kasteelhoeve Wange.

Voor Philip en Klara was het liefde op het eerste gezicht. Tien jaar later zetten hun dochter Loes en partner Michiel hun schouders mee onder dit unieke project. Als seminarie- of eventlocatie voor bedrijven en organisaties tijdens de week en gastenverblijf voor familie en vrienden in het weekend proberen ze samen met een enthousiast team een duurzaam, verbindend en authentiek verhaal te schrijven.

Ons team

Leer het volledige team kennen die op en rond de Kasteelhoeve zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Van het ontvangen van de gasten tot het bereiden van alle heerlijke en biologische maaltijden en het onderhouden van het domein en moestuin; voor elke taak hebben wij iemand die ons team versterkt.

Kasteelhoeve Wange B&B Hotel familie & vrienden Landen activiteiten natuur wandelen wie zijn wij verbinden

Elke dag zoeken we manieren om milieu, mens en dier minder te belasten. Zo zetten we duurzaamheid steeds voorop. Een aanpak gericht op de toekomst.

Een kasteelhoeve stond vroeger teken voor verbinding: het bracht de omliggende bewoners, ambachtslui en boeren samen. En dat blijft vandaag nog steeds ons doel.

We keren terug naar de essentie. Geen overbodige luxe, geen protocol, wel puur en ongezoet. Lekker en (h)eerlijk eten, rustig samen zijn in een prachtige natuur.

Kasteelhoeve Wange Landen steunpunt nieuws projecten groen natuur
Kasteelhoeve Wange B&B Hotel familie & vrienden team management Landen wie zijn wij binnenkoer verbinden
Kasteelhoeve Wange faciliteiten domein natuur Landen wie zijn we steun ons projecten duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen in tijden van Corona

Terwijl Corona de wereld in zijn greep hield, transformeerde de angst op de Kasteelhoeve zich naar een verder uitkristalliseren & materialiseren van onze missie. Vanuit de connectie met de paarden en de bijzondere energie van deze plek ontstonden nieuwe beelden en visioenen. Geleidelijk aan kwamen energie, mankracht & geld vrij voor toekomstgerichte duurzame realisaties. In deze reeks laten we jullie kennismaken met de stappen & projecten die zijn ontstaan in de transformatie van angst & onrust naar duurzaam ondernemerschap.

Zij gingen je voor

Het warme ontvangst en de rustige omgeving met de paarden gaven ons een thuisgevoel, versterkt door de open keuken en de ongedwongen sfeer tussen de keuken en gasten. We genoten van de maaltijden met streek-producten. Deze fietsvakantie was een heuse topper!

Fietsgroep
Oudleiding Chiro Oost-Duffel

We vonden het een geweldig rustig, geslaagd weekend, fantastische omgeving – zowel de natuur als de hoeve – vriendelijk onthaal, lekker ontbijt en relax diner, gezellige zithoek met heerlijk warme houtkachel, echt zoals we het graag hebben.

Familie
Van Roey

Het was de eerste keer dat we Kasteelhoeve Wange als trainingslocatie gebruikten en graag wil ik je de feedback geven dat alle deelnemers, mezelf inbegrepen, zeer tevreden waren over de locatie, catering en onthaal. Waarvoor mijn dank! We komen zeker terug!

Sandra Jacobs
HR – Mensura

Kasteelhoeve Wange recepten maaltijden b&b hotel healthy Landen

Onze recepten

Onze keukenprinsessen stellen met veel plezier enkele van hun heerlijke biorecepten met ingrediënten uit eigen moestuin of streek voor. Probeer ze snel uit en laat ons weten wat je er van vond.

Onze partners