Wie zijn wij

Aan het einde van een doodlopende kasseiweg, omringd door de rust van honderden hectaren akkers, boomgaarden én in het prettige gezelschap van hazen, zwaluwen, reigers, koeien, paarden, reeën en nog heel wat andere natuurpracht vind je Kasteelhoeve Wange.

Voor Philip en Klara was het liefde op het eerste gezicht. Tien jaar later zetten hun dochter Loes en partner Michiel hun schouders mee onder dit unieke project. Als seminarie- of eventlocatie voor bedrijven en organisaties tijdens de week en gastenverblijf voor familie en vrienden in het weekend proberen ze samen met een enthousiast team een duurzaam, verbindend en authentiek verhaal te schrijven.

Ons team

Leer het volledige team kennen die op en rond de Kasteelhoeve zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Van het ontvangen van de gasten tot het bereiden van alle heerlijke en biologische maaltijden en het onderhouden van het domein en moestuin; voor elke taak hebben wij iemand die ons team versterkt.

Kasteelhoeve Wange B&B Hotel familie & vrienden Landen activiteiten natuur wandelen wie zijn wij verbinden

Elke dag zoeken we manieren om milieu, mens en dier minder te belasten. Zo zetten we duurzaamheid steeds voorop. Een aanpak gericht op de toekomst.

Een kasteelhoeve stond vroeger teken voor verbinding: het bracht de omliggende bewoners, ambachtslui en boeren samen. En dat blijft vandaag nog steeds ons doel.

We keren terug naar de essentie. Geen overbodige luxe, geen protocol, wel puur en ongezoet. Lekker en (h)eerlijk eten, rustig samen zijn in een prachtige natuur.

Kasteelhoeve Wange Landen steunpunt nieuws projecten groen natuur
Kasteelhoeve Wange B&B Hotel familie & vrienden team management Landen wie zijn wij binnenkoer verbinden
Kasteelhoeve Wange faciliteiten domein natuur Landen wie zijn we steun ons projecten duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen in tijden van Corona

Terwijl Corona de wereld in zijn greep hield, transformeerde de angst op de Kasteelhoeve zich naar een verder uitkristalliseren & materialiseren van onze missie. Vanuit de connectie met de paarden en de bijzondere energie van deze plek ontstonden nieuwe beelden en visioenen. Geleidelijk aan kwamen energie, mankracht & geld vrij voor toekomstgerichte duurzame realisaties. In deze reeks laten we jullie kennismaken met de stappen & projecten die zijn ontstaan in de transformatie van angst & onrust naar duurzaam ondernemerschap.

Zij gingen je voor

Alles in de kasteelhoeve klopt met elkaar en is in lijn: de mensen, het eten, de inrichting, de sfeer, het domein, ... Deze congruentie maakt dat ik graag terugkom en mij goed voel op deze plek.

Marijke D'Herde
Trainer Walk your talk

De rijhal van de Kasteelhoeve te midden van het natuurdomein is een erg originele locatie voor een groot bedrijfsevent. Dit in combinatie met de vlotte communicatie met de SPOC van de Kasteelhoeve, de vernieuwende workshops en de heerlijke BBQ maakten ons event tot een topper.

Joris Duysens
Managing Director, Proximus SpearIT

Ik ben ontroerd door het ecologische aspect van deze plaats, dat tot in elk detail te voelen is. Ik maak we zorgen over de toekomst van de planeet. Ik vind dit een heel mooi voorbeeld van hoe je kan wonen en leven, ecologisch in verbinding met mensen, natuur, dieren. En het ziet er ook allemaal gewoon heel mooi uit.

Judith Nuyts
Tango La Luna
Kasteelhoeve Wange recepten maaltijden b&b hotel healthy Landen

Onze recepten

Onze keukenprinsessen stellen met veel plezier enkele van hun heerlijke biorecepten met ingrediënten uit eigen moestuin of streek voor. Probeer ze snel uit en laat ons weten wat je er van vond.

Onze partners