Kasteelhoeve Wange verenigen vrij tijdsgroepen teambuilding yoga Landen workshops activiteiten

Verenigingen & vrije tijdsgroepen

Yoga, meditatie, massage, tantra, stilte, natuur, theater, dans, schrijven, gezondheid, … Voor alle mogelijke workshops is de Kasteelhoeve een thuishaven. De zalen, de prachtige natuur rondom, de biomoestuin, de stilte, de energie, de sterke aanwezigheid van de vier elementen, de mogelijkheden tot cirkelceremonies, dooprituelen, zweethutsessies, de hengsten en merrie kudde, … Alles is aanwezig om lichaam en/of geest, al dan niet op speelse wijze, in balans te brengen. Zoveel ruimte om samen te zijn én alleen te zijn.

Eten & drinken

Bij ons eet je eerlijke en pure maaltijden met bio- en streekproducten. Onze open keuken is ambachtelijk, 100% vers en werkt zonder bewaarmiddelen.

Kamers

Onze kamers kijken uit op de historische binnenkoer of op de omliggende weiden. We hebben in totaal 30 bedden in één-, twee- of vierpersoonskamers.

Activiteiten

Er zijn heel wat mogelijkheden op het domein van de Kasteelhoeve zelf, maar ook in de bredere omgeving zijn tal van activiteiten beschikbaar.

Weekendformule

• 2 tot 3 nachten
• volpension met catering van de kasteelhoeve
• groepen tot 50 personen

Kasteelhoeve Wange activiteiten rond domein familie & vrienden kinderen natuur rivier water Landen
Kasteelhoeve Wange verenigingen vrij tijdsgroepen teambuilding kubben domein b&b hotel familie & vrienden Landen

Vakantieformule

• minimaal midweek
• volpension met of zonder* catering van de kasteelhoeve
• groepen tot 50 personen

*In bepaalde vakantieperiodes kan er zonder catering gewerkt worden. Je brengt je eigen kok(steam) mee en maakt gebruik van onze professionele keuken en de biomoestuin. De prijzen liggen dan lager, zeker als je komt met een groep van meer dan 20 mensen.

Boek je verblijf

Wil je graag een prijsofferte of meer informatie over een verblijf in Kasteelhoeve Wange? Stuur een e-mail naar info@kasteelhoevewange.be of vul dit formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.