Natuurweekendje in Tiny House Kasteelhoeve

Een weekendje weg van alles, alleen of met twee, heerlijk om te vertragen. Je verblijft op het natuurdomein van de Kasteelhoeve. Je hebt uitzicht op de hengstenkudde en hebt een terras met vuurschaal en hottub ter beschikking. Daarnaast is er ook het landgoed van 16 hectare met 2 natuurlijke zwemvijvers, wandelpad, ceremoniële cirkel, kampvuurplaats, wilgenhutjes, een biologische moestuin …

Geef een weekendje cadeau

Geef een origineel cadeau en verras je geliefden, familie of vrienden met een leuke cadeaubon voor een weekendje weg in onze Tiny House. Te verkrijgen via admin@kasteelhoevewange.be.

Boek je natuurweekend in onze Tiny House Kasteelhoeve

Prijs voor een weekend: 295 euro

Inchecken: vrijdag 16u00 – 17u30 (indien noodzakelijk tot 20u30)
Uitchecken:  zondag 16u00

Je kan ervoor kiezen om helemaal je eigen ritme te volgen en je eigen maaltijden te maken of te genieten van onze huisgemaakte producten en voor een ‘full-Kasteelhoeve-experience’ te gaan.

  • Optie volle ijskast (2p): Fruitsap / fruit / huisgemaakte chocola en – koekjes / ovenschotel op vrijdagavond / BBQ-pakket voor zaterdagavond / koffie & thee (190 euro, halfpension).
  • Optie picknick deluxe: rijkelijk belegde broodjes, een appelsapje, stuk fruit, dessertje (15 euro pp.).

*Alle gerechten zijn gemaakt met lokale producten van het domein of een lokale leverancier. Alles is super vers, super lekker en meestal heel gezond. De prijzen zijn telkens voor 2 personen.

Let op: huisdieren zijn niet toegelaten.

Annulatievoorwaarden

Op zoek naar een origineel cadeau?

Geef een cadeaubon voor een heerlijk verblijf in onze Tiny House voor 2 personen. Bestel de bon nu via admin@kasteelhoevewange.be