Zij gingen je voor

Wat onze bezoekers vonden van hun verblijf op de kasteelhoeve? Je leest het hier.
Zelf ook een recensie achterlaten? Graag! Mail ons via info@kasteelhoevewange.be of via het contactformulier.

Wij mochten deze prachtige plek inwijden met een eerste tantra retreat.  De warmte en openheid van de eigenaars en het ganse team, de overheerlijke maaltijden, een ruimte om in te werken die rust en positiviteit uitstraalt, de hele accommodatie die karakter heeft, de vele mogelijkheden om buiten te werken, van een vuurcirkel tot een wilgenhut tot een open weide, niet te vergeten de zwemvijver waar we gretig een plons in namen, … Kortom, een plek met bezieling waar we graag naar terugkomen!

Inge Leemans
Rising Heart

De  Kasteelhoeve heeft in sterke mate bijgedragen tot de resultaten van onze tweedaagse. Het eten was fantastisch en voedend, de plek inspirerend en verbindend.

Wouter Torfs
CEO, Torfs

Ik wil jullie graag namens het volledige team hartelijk bedanken voor de fijne tweedaagse teambuilding die we hadden in Wange. Het was heel inspirerend om de weg te horen die jullie al hebben afgelegd de voorbije 6 jaar. Proficiat aan de koks voor de heerlijke maaltijd. Tijdens onze team building hebben we twee nieuwe collega’s verwelkomd bij The Shift en we konden ons echt geen betere manier bedenken om dit te doen dan in jullie gastvrije kader. We zijn nog fierder dan we al waren om jullie als duurzaamheidsambassadeur te hebben in de Belgische toerismesector!

David Leyssens
Directeur, The Shift

We verbleven anderhalve dag op Kasteelhoeve Wange. Mooie, rustige streek en uiterst verzorgde accomodatie. Goede uitvalsbasis voor een bezoek en activiteiten aan de fruitstreek, Sint-Truiden, en het glooiende landschap van Brabant. Flexibele bediening, alles viel makkelijk informeel te regelen. Maaltijden waren zeer verzorgd, heel goed idee trouwens, de ‘open keuken’ dicht bij de eettafel. Bedankt!

Ludo Schreel
Program Manager, Philips

Geen betere omgeving om een selecte groep van leerkrachten een weekend lang te inspireren dan op de Kasteelhoeve Wange. De perfect uitgeruste zalen voor onze workshops, de verzorgde kamers, het verrukkelijke eten… het droeg allemaal bij tot een absoluut geslaagd en creatief weekend. Informeel, gezellig, rustgevend: de perfecte ingrediënten voor fantastische creatieve creaties! De trend is gezet voor een vervolgverhaal op dit inspirerende weekend…

Wendy Sevenants
Partner, ICT Atelier

Les sourires de nos hôtes, une vraie nature, un silence apaisant, un merveilleux décor de qualité et de simplicité et l'”âme” de solides et vieux murs de ferme. En prime, une source magique, la présence des chevaux qui respirent la joie de vivre et la liberté et… une délicieuse mousse au chocolat.

Monique Tiberghien et Jean Pavy
Trainers

Voor onze jaarlijkse personeelsdag met familie kozen we dit jaar voor het landelijke Wange. De Kasteelhoeve is prachtig gelegen en je kan er in alle rust genieten van de natuur. Een ideale locatie voor een gezellig samenzijn met collega’s. In de namiddag waagden we ons in de mooie tuin aan enkele volksspelen, de perfecte teambuilding! Anderen kozen dan weer voor een ontspannende wandeling rond het domein. Nadien werden we op de binnenkoer verrast op een heerlijke barbecue. Een ideale afsluiter van een mooie dag.

Alex Neyens
Medewerker Count-e software, Link Manage

Een heel sterk punt is het heel aangenaam, gemoedelijk persoonlijk contact met de hele ploeg. Geen stijf gedoe zoals in sommige andere seminariecentra.

Pierre-Bernard Van Acker
Coördinator, Hageland+

Kasteelhoeve Wange, een ideale locatie voor een seminar of teamtraject: de rustige omgeving en de vele de mogelijkheden om buiten te zitten brachten ons in de juiste stemming. De simpele, propere kamers bezorgden ons een heerlijke nachtrust. Het lekkere eten en de gezellige zithoek creëerden de context voor een gezellige avond met ons team.

Fabienne Cafmeyer
HR Manager Staff, VCST Industrial Products

De rustgevende omgeving, de nabijheid van de paarden en het unieke kader maken deze plek tot een ideale omgeving voor strategische reflectie, groepsopleidingen al dan niet gecombineerd met aangename verpozingen, buitenactiviteiten en originele maaltijden.

Peter Van Biesbroeck
Marketing en Communicatiemanager, Voka – Kamer van Koophandel