Zij gingen je voor

Wat onze bezoekers vonden van hun verblijf op de kasteelhoeve? Je leest het hier.
Zelf ook een recensie achterlaten? Graag! Mail ons via info@kasteelhoevewange.be of via het contactformulier.

Wat een geweldige ervaring was dit! Wow! Als dameskoor konden we ons geen betere start van een werkjaar bedenken! Het was alsof we op vakantie waren in Zuid-Frankrijk! We werden blij van de warme en hartelijke ontvangst door de eigenaars. We genoten van de heerlijke bereide maaltijden en hadden een extra “thuisgevoel” door de open keuken. Het weekend werd er voor ons eentje van hard repeteren en tegelijkertijd van volop genieten van alles wat de Kasteelhoeve te bieden heeft!

Hilde Allaerts
CantaBella Turnhout

Ons verblijf hier was elke euro waard. De energie, het eten, de omgeving, de inrichting, de mensen, ... Alles wordt in het werk gesteld om van onze tweedaagse bijeenkomst een succes te maken. Wij zijn hier als team en collega's weer een stuk sterker geworden. Voor herhaling vatbaar!

Joost Maes
Pedagogisch directeur KABOT

Het eten was heerlijk, het was overal netjes, de zaal was goed uitgerust… Het was hier zo goed dat we nu al denken om opnieuw te boeken.

An De Winter
MPC Sint Fransiscus

Wij zijn hier al veel geweest. Het wordt hier alleen maar groter en mooier. Prachtig. En het eten blijft altijd even lekker.

An Macharis
Citizienne

Goed uitgerust: de kamers, piek fijn, aparte ruimte, lekker eten, alles dik in orde. 5 sterren!

Als organisator was ik op mijn gemak, alles was voorzien, al had ik er vooraf niet naar gevraagd. Daardoor kon ik improviseren. Deelnemers konden hun eigen gang gaan door de huiselijke sfeer.

Lien Degrom
VOKA

Het eten is hier zooo vers, zooo gezond, zoo lekker, dat maak je eigenlijk nergens anders mee. Ook hoe je hier ontvangen wordt. Je voelt u zooo welkom. Het is een vorm van hosting, die ook helpt bij een training. Dat is zo goed voor de groep. Het maakt echt een verschil als trainer.

En ook de ruimtes, licht, veel buiten…  Ik kom hier elke keer heel graag.

Lisa Boulaert
True Colours

Ik wil jullie feliciteren met het prachtige concept dat jullie hebben gecreëerd. Ik vind het zeer mooi om zien hoe jullie de natuur, de dieren en de mens herenigen.

Gwen Lambrecht
LIDL

Jullie zijn er in geslaagd om een plek te creëren waar natuurlijke verbinding tussen mensen als vanzelf ontstaat.

Inge Leemans
Rising Heart

Ik voel nog de plek van de Kasteelhoeve en haar vriendelijke, begeesterde beheerders warm nazinderen. Een plek die uitnodigt tot verdieping, introspectie en samen zijn. Het prachtig verzorgde interieur, de comfortabele kamers en het mooie domein met fauna en flora en niet te vergeten het lekkere eten… dragen bij tot het gevoel even in een andere wereld te zijn aangeland. Eerlijk, dit is het mooiste centrum dat ik ooit bezocht en waar ik de energie zo juist voelde stromen.

Rit Verbeelen
Rising Heart

Onze groep geniet nog na van het verblijf op de Kasteelhoeve. De energie van deze plek heeft ons gedragen om onze begeleiding nog beter te maken en af te stemmen op de groep.

Ilse
Yoganestje