Zij gingen je voor

Wat onze bezoekers vonden van hun verblijf op de kasteelhoeve? Je leest het hier.
Zelf ook een recensie achterlaten? Graag! Mail ons via info@kasteelhoevewange.be of via het contactformulier.

Alles in de kasteelhoeve klopt met elkaar en is in lijn: de mensen, het eten, de inrichting, de sfeer, het domein, ... Deze congruentie maakt dat ik graag terugkom en mij goed voel op deze plek.

Marijke D’Herde
Trainer Walk your talk

De rijhal van de Kasteelhoeve te midden van het natuurdomein is een erg originele locatie voor een groot bedrijfsevent. Dit in combinatie met de vlotte communicatie met de SPOC van de Kasteelhoeve, de vernieuwende workshops en de heerlijke BBQ maakten ons event tot een topper.

Joris Duysens
Managing Director, Proximus SpearIT

Ik ben ontroerd door het ecologische aspect van deze plaats, dat tot in elk detail te voelen is. Ik maak we zorgen over de toekomst van de planeet. Ik vind dit een heel mooi voorbeeld van hoe je kan wonen en leven, ecologisch in verbinding met mensen, natuur, dieren. En het ziet er ook allemaal gewoon heel mooi uit.

Judith Nuyts
Tango La Luna

Ik ben geen liefhebber van BBQ maar 's avonds zei ik tegen mijn vrouw: "Deze BBQ was nu ECHT lekker en verzorgd!" Mijn complimenten aan het keuken team!

Deelnemer NXP-event

I am so grateful for the two days of valuable development experience we were able to put together for our new managers. The ingredients that made this experience a real success. It started with the warm welcome from Hadewych and your team, your magical setting and property, the delicious local food and Loes' persistence in finding the right cable. The team was as impacted by the horse experience as we had hoped. With Josephine I felt an easy and enjoyable partnership in facilitating the training. She's so insightful and just a pleasure to work with.

Julia
Learning & Development Partner, Terumo Europe

Met een 200-tal collega's hebben we er een geslaagde personeelsdag van gemaakt in de rijhal. We zagen een authentieke locatie, frisse lentebloemen, veel lachende gezichten. We genoten van het zonnetje, van een zeer smakelijke BBQ en een fris pintje. We leerden De Kasteelhoeve en al haar troeven beter kennen. We smeten ons in een aantal ludieke opdrachten en zullen nog met veel plezier terugdenken aan een zwemvlies en tortilla. Topdag!

Greet Van Damme
Deskundige personeelsbeleid, Stad Landen

Ik wou jou en de rest van het team in naam van ons allemaal nog bedanken. Alles was perfect: het domein, het warme welkom, de accomodaties, de maaltijden, ... Feedback van iedereen was super positief. Tot een volgende keer.

Lauranne Leveugle
Head of Account Management

Deze plek heeft iets helend beschermends. Ze zet aan tot introspectie en transformatie.

Elke Van Hooreweghe
Transformational Leadership coach Notice the Difference

Niet alleen de locatie was top. We zijn uitermate goed in de watten gelegd door alle medewerkers van de kasteelhoeve! Een dikke pluim en extra vermelding voor het keukenteam, wat een lekkere lunch!

Thomas Verhamme
Managing director Benelux, SOMFY

Enkel superlatieven voor deze kasteelhoeve. Midden in de natuur, vind je deze parel om tot rust en bezinning te komen. De kok heeft voor altijd en plaats in ons hart en onze maag. De veganistische maaltijden waren telkens een smaakbom waar ik nu al met heimwee aan terug denk ???? Dankjewel voor dit onvergetelijke weekend ????

Veerle V.E.
LanaLotta