Iets te vieren

Al jaren komen mensen hier belangrijke overgangsmomenten vieren: een jubileum, een geboorte, een huwelijk, een afscheid, … Veel is mogelijk: van een eenvoudige familie nieuwjaarsbrunch voor 30 personen, een barbecue met 80 collega’s tot een groot trouwfeest voor 150 genodigden waarbij je het ganse domein en de kamers afhuurt. Het accent ligt op de rust, de verbondenheid met elkaar en de natuur. Dansfeesten of fuiven kunnen niet.

De Kasteelhoeve heeft hiervoor alle troeven:
• de prachtige oude schuur en binnenkoer voor recepties, barbecue, …
• de grote modern ingerichte zaal van 130 m² met speel/feestweide
• een ceremoniële cirkel in de natuur van 250 m² met vijver
• een uitgestrekt natuurdomein van 16 hectare met wilgenhutjes en zitbanken
• een grote ecologische tuin met zwemvijver en zicht op de paarden

Er zijn verschillende formules mogelijk. Wij denken graag met je mee wat mogelijk is.

Kasteelhoeve Wange faciliteiten ontbijt eten Landen weekend overnachten familie vrienden

Brunch

Een hele zondag tafelen in een authentieke omgeving midden in de natuur. Je kan zowel in de hoeve als in de schuur, buiten op de binnenkoer of in de tuin brunchen. Je kan ook genieten van al onze faciliteiten (zwemvijver, domein, paarden). Alle producten in onze brunch zijn van lokale origine. Alle dierlijke producten zijn van dieren die een gelukkig leven hebben gehad.

Barbecue

Of het nu een familiedag, een vergaderdag of een teambuilding is … Een BBQ is altijd een mooie afsluiter van je verblijf hier. Wij bieden verschillende formules én slecht weer garantie. Bij slecht weer kan je kosteloos in onze overdekte eetplaatsen eten zonder dat je extra huur moet betalen en terwijl je toch kan genieten van de BBQ sfeer en de tafels dichtbij de BBQ staan.

Kasteelhoeve Wange familie & vrienden weekend weg brunch Landen verbinden genieten barbecue
Kasteelhoeve Wange feest aperitief familie & vrienden feestformules op maat activiteiten cava iets te vieren receptie

Receptie

Een receptie met 100 mensen op de binnenkoer of een kleine receptie met jouw team achter de hoeve met uitzicht op de ondergaande zon? Je hebt toegang tot het ganse domein, je kan een wandeling maken, foodtrucks op de binnenkoer zetten, zwemmen in de zwemvijver, een kampvuur kan maken, … Bovendien bieden we slecht weer garantie: we beschikken over een overdekte rijhal en/of schuur die gebruikt kan worden (evt. met branders) om jouw buitenevenement toch te kunnen laten doorgaan.

Feest op maat

Voor het samen vieren van de overgangen in het leven van geboorte tot dood heeft Kasteelhoeve Wange alles gecreëerd om dit in verbondenheid met elkaar en de natuur te doen. Een combinatie van verschillende formules en locaties is mogelijk. Onderstaand geven we enkele mogelijke voorbeelden:

Trouwfeest: De centrale gasten komen op vrijdagavond toe en krijgen een heerlijke menu voorgeschoteld. Ze overnachten en genieten tegen 11 uur van de uitgebreide brunch. Om 15 uur komen alle gasten toe voor de cirkelceremonie in de natuur, gevolgd door een receptie op de binnenkoer en een avondlijke barbecue in de schuur. Je centrale gasten overnachten en na het ontbijt luieren jullie samen aan de zwemvijver en maken nog een rustige wandeling op het domein.

Geboortefeest: Zondagochtend komen alle 150 gasten toe en gaan met jullie naar de ceremoniële cirkel. Daar begeleidt een rituelen begeleider het doopritueel aan de vijver naast de cirkel. Na het ritueel gaan jullie naar de binnenkoer en genieten jullie van een heerlijke barbecue of een receptie met hapjes.

Afscheid: Bompa is gestorven. Na de crematie komen alle genodigden naar de Kasteelhoeve en vieren samen in de ceremoniële cirkel het leven dat hij geleid heeft met een vreugdevuur in het midden. Een priester begeleidt het ritueel en de uitstrooiing van de assen in de rivier die naast de cirkel loopt. Jullie sluiten af met een broodjesmaaltijd in de grote zaal.

Wil jij graag een feest op maat op de Kasteelhoeve? Contacteer ons via onderstaand contactformulier en omschrijf je wensen zo gedetailleerd mogelijk. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere details.