Kasteelhoeve Wange B&B Hotel familie & vrienden Landen activiteiten natuur wandelen verbinden

Weekend met overnachting

Een weekend samen met de groep vrienden of familie (> 17 volwassenen) op halfpension in een natuurlijke omgeving. Op vrijdagavond word je verwelkomt door de gastheer of -vrouw die je het bijzondere verhaal van de Kasteelhoeve vertelt, waarna je geniet van een heerlijk avondmaal. Je zaterdag start met een uitgebreid ontbijt en kan gevuld worden met tal van activiteiten op of rond het domein. ’s Avonds staat er een huisgemaakt driegangendiner klaar, vol met streekproducten. Je eindigt het weekend op zondag met een warme lunch.

Eten & drinken

Bij ons eet je eerlijke en pure maaltijden met bio- en streekproducten. Onze open keuken is ambachtelijk, 100% vers en werkt zonder bewaarmiddelen.

Kamers

Onze kamers kijken uit op de historische binnenkoer of op de omliggende weiden. We hebben in totaal 30 bedden in één-, twee- of vierpersoonskamers.

Activiteiten

Er zijn heel wat mogelijkheden op het domein van de Kasteelhoeve zelf, maar ook in de bredere omgeving zijn tal van activiteiten beschikbaar.

Feestformules op maat

Al jaren komen mensen hier belangrijke overgangsmomenten vieren: een jubileum, een geboorte, een huwelijk, een afscheid, … Veel is mogelijk: van een eenvoudige familie nieuwjaarsbrunch voor 30 personen, een barbecue met 80 collega’s tot een groot trouwfeest voor 150 genodigden waarbij je het ganse domein en de kamers afhuurt. Het accent ligt op de rust en de verbondenheid met elkaar en de natuur. Dansfeesten of fuiven kunnen niet.

Kasteelhoeve Wange feest aperitief familie & vrienden feestformules op maat activiteiten cava
Kasteelhoeve Wange faciliteiten ontbijt eten Landen

Brunch op zondag

Een hele zondag tafelen in een authentieke omgeving midden in de prachtige natuur. Je kan zowel in de hoeve zelf als in de schuur, buiten op de binnenkoer of in de tuin brunchen. Je kan bovendien ook genieten van al onze faciliteiten (zwemvijver, domein, paarden, …). Alle producten in onze brunch zijn van lokale origine en alle dierlijke producten zijn van dieren die een gelukkig leven hebben gehad.

Boek je weekend (> 17 volwassenen)

Halfpension • Parking • Internetaansluiting op de kamers • Infraroodsauna • Ecologische tuin • Natuurlijke zwemvijver • Historische binnenkoer • 14 ha domein

Twee overnachtingen met vrienden of familie (vanaf 17 volwassenen) in een natuurlijke omgeving volgens halfpension formule: pasta à volonté op vrijdag, ontbijtbuffet & driegangendiner op zaterdag. Fruit, koffie en thee zijn het volledige weekend inbegrepen. Extra maaltijden zijn op maat bij te boeken.

Er is een gezamenlijke eetruimte met zetels, een houtkachel en ijskast met drank. Eigen drank meenemen is niet toegelaten. Huisdieren zijn welkom.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Weekend halfpension met familie of vrienden beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Tijdens vakantieperiodes wordt de kasteelhoeve enkel verhuurd aan selfcatering groepen. Meer info bij vakantieformule.

Wanneer je reserveert ontvang je binnen de 48u een bevestigingsmail van Ellen. Pas dan is je reservatie definitief.

Het is dan ook mogelijk om in overleg met Ellen opties toe te voegen of te schrappen waardoor jullie weekend helemaal op maat gemaakt wordt.

Je kan je verblijf betalen met ecocheques (Edenred, Sodexo en Monizze).