Kasteelhoeve Wange - Eigen moestuin

Patoucha in onze moestuin

Heel wat van de ingrediënten die we in onze keuken gebruiken, komen rechtstreeks uit onze eigen moestuin. En dat proef je!

Kasteelhoeve Wange - Koffie met zelfgemaakte chocolade

Koffie met zelfgemaakte chocolade

Hmmmm … een heerlijk kopje koffie om de dag te beginnen of tijdens een koude winterdag. Onze zelfgemaakte chocolade is de finishing touch.

Kasteelhoeve Wange - paarden

Onze merries en hengsten

Op de Kasteelhoeve wonen we samen met een kudde paarden. Met vrije toegang tot de weides voelen ze zich hier, net als ons, opperbest.

Kasteelhoeve Wange - Duurzame en biologische maaltijden

Een heerlijke (veggie) lunch met bio-ingrediënten

Bij ons eet je enkel verse, seizoensgebonden maaltijden met bio- en streekproducten. Je kan ook zonder problemen kiezen voor een volledig veggie menu. Ontdek hier enkele recepten van onze gerechtjes.

Kasteelhoeve Wange - Seminars & logies - Inclusief sauna

Tot rust komen in onze sauna

Als gast op Kasteelhoeve Wange kan je ook gebruikmaken van onze sauna. Een extra troef om volledig tot rust te komen.

Ons domein getekend

Onze site ligt in het prachtige Hageland en is omringd door honderden hectaren boomgaarden en akkers. Een haast verborgen plek in Vlaanderen, op de grens van Limburg, Vlaams-Brabant en Wallonië. Klik op de foto om ons getekend plannetje in het groot te bewonderen.

Spot onze vier uilen

De kerkuil, nachtuil, ransuil én steenuil verblijven allen op het domein van de Kasteelhoeve. Een bijzondere ontmoeting bij valavond. Ontdek hier onze kerkuilenkast via live beelden.

Proef het rundsvlees van de Kasteelhoeve

Onze dubbeldoel koeien, een oud Vlaams ras, grazen op ons domein en leveren ons het heerlijke rundsvlees dat we in diverse gerechten verwerken. Om duimen en vingers aan af te likken.

Kasteelhoeve Wange - Prachtig domein in Hageland - zwemvijver

Zomerse waterpret

In de zomer wordt de tuin van de Kasteelhoeve door onze gasten in het weekend omgetoverd tot ‘Wange Beach’. Een zacht gloeiende ligweide, een prachtige natuurlijke zwemvijver, plonsen tussen het riet, … een echte droom. 

Kasteelhoeve Wange in de pers

Door onze duurzame, verbindende en authentieke aanpak verschijnen we regelmatig in de pers. Een overzicht van de meest recente artikels vind je hier.

Kasteelhoeve Wange in de pers

Door onze duurzame, verbindende en authentieke aanpak verschijnen we regelmatig in de pers. Een overzicht van de meest recente artikels vind je hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!