Patoucha in onze moestuin

Heel wat van de ingrediënten die we in onze keuken gebruiken, komen rechtstreeks uit onze eigen moestuin. En dat proef je!

Koffie met zelfgemaakte chocolade

Hmmmm … een heerlijk kopje koffie om de dag te beginnen of tijdens een koude winterdag. Onze zelfgemaakte chocolade is de finishing touch.

Onze merries en hengsten

Op de Kasteelhoeve wonen we samen met een kudde paarden. Met vrije toegang tot de weides voelen ze zich hier, net als ons, opperbest.

Een heerlijke (veggie) lunch met bio-ingrediënten

Bij ons eet je enkel verse, seizoensgebonden maaltijden met bio- en streekproducten. Er worden nooit bewaarmiddelen toegevoegd.

Tot rust komen in onze sauna

Als gast op Kasteelhoeve Wange kan je ook gebruikmaken van onze sauna. Een extra troef om volledig tot rust te komen.

Ons domein getekend

Onze site ligt in het prachtige Hageland en is omringd door honderden hectaren boomgaarden en akkers. Een haast verborgen plek in Vlaanderen, op de grens van Limburg, Vlaams-Brabant en Wallonië. Klik op de foto om ons getekend plannetje in het groot te bewonderen.

Spot onze vier uilen

De kerkuil, nachtuil, ransuil én steenuil verblijven allen op het domein van de Kasteelhoeve. Een bijzondere ontmoeting bij valavond. Ontdek hier onze livebeelden.

Proef het rundsvlees van de Kasteelhoeve

Onze dubbeldoel koeien, een oud Vlaams ras, grazen op ons domein en leveren ons het heerlijke rundsvlees dat we in diverse gerechten verwerken. Om duimen en vingers aan af te likken.

Zomerse waterpret

In de zomer wordt de tuin van de Kasteelhoeve door onze gasten in het weekend omgetoverd tot ‘Wange Beach’. Een zacht gloeiende ligweide, een prachtige natuurlijke zwemvijver, plonsen tussen het riet, … een echte droom. 

Duurzaam ondernemen in tijden van Corona

Terwijl het Coronaverhaal de wereld in zijn greep hield, transformeerde de angst op de Kasteelhoeve zich geleidelijk aan naar een verder uitkristalliseren en materialiseren van de missie van de Kasteelhoeve. Vanuit de connectie met de paarden en de bijzondere energie van deze plek ontstonden in de ‘relatieve’ stilte en ruimte nieuwe beelden en visioenen. Geleidelijk aan kwamen energie, mankracht en geld vrij voor toekomstgerichte duurzame realisaties. 

In onderstaande reeks laten we jullie kennismaken met de stappen en projecten die zijn ontstaan in de transformatie van angst en onrust naar duurzaam ondernemerschap.

Kasteelhoeve Wange in de pers

Door onze duurzame, verbindende en authentieke aanpak verschijnen we regelmatig in de pers. Een overzicht van de meest recente artikels vind je hier.

Kasteelhoeve Wange in de pers

Door onze duurzame, verbindende en authentieke aanpak verschijnen we regelmatig in de pers. Een overzicht van de meest recente artikels vind je hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!