Kasteelhoeve Wange vergaderzaal meeting outdoor yurd bedrijven & organisaties Landen

Seminarieruimtes in de natuur

Vier ruime seminariezalen die baden in het daglicht, een gezellige eet-, en zitruimte, een (h)eerlijke keuken, een flexibele en klantgerichte aanpak, een prachtig natuurdomein van 16 hectare, … Wat wil je meer om van je teambuilding, vergadering, event of opleiding een succes te maken? Daarnaast maak je een statement rond CSR en sustainability want je verblijft in het meest duurzame hotel/gastenverblijf ter wereld.

Kasteelhoeve Wange bedrijven & organisaties vergaderen vergaderruimtes teambuilding afhuren indoor zalen meetings

Indoor

We beschikken over 5 lichte & ruime zalen, telkens met alle faciliteiten voor online meetings, een trainerskoffer met interactieve tools, magneet en viltwanden, mogelijkheid tot éénpersoonstafels, 2 flipcharts, break-outrooms in de gemeenschappelijke ruimte.

Kasteelhoeve Wange vergaderzaal meeting schuur outdoor bedrijven & organisaties Landen

Outdoor

Voor buitenmeetings en vergaderingen stellen wij ter beschikking: de open rijhal, wilgenyurd met cirkelbank, buiten vergaderzitbank en de ceremoniële cirkel.

Het domein van 16 hectare met weiden en bossen is ideaal voor teambuildingsactiviteiten, events, wandelgesprekken en coachings.

Overnachting

Wij hebben 16 eenvoudige, stijvolle kamers (30 bedden) te beschikking. Wie hier overnacht kan ’s avonds blijven dineren en gebruik maken van het salon en de eigen drankfrigo’s om de dag op een gezellige manier af te sluiten. Bij grotere groepen maken we gebruik van een aantal nabijgelegen B&B’s, wij zorgen voor gratis vervoer. De groep eet ‘s morgens en ‘s avonds samen op de Kasteelhoeve zodat de teamdynamiek niet verloren gaat.

Kasteelhoeve Wange faciliteiten overnachten bedden slapen groepen familie & vrienden Landen
Kasteelhoeve Wange ontbijt koffie koffiepauze bedrijven & organisaties formules vergaderruimtes teambuilding faciliteiten Landen

Voorbeeldformules

We maken steeds offertes op maat zodat we deze kunnen aanpassen aan jouw behoeften en verwachtingen. De prijzen hieronder zijn richtinggevend en geven een indicatie. Voor non-profit organisaties met een maatschappelijk doel worden aparte prijzen gehanteerd.

Alle formules zijn inclusief:

  • koffiepauzes: koffie, thee, biologisch appelsap, huisgemaakte koekjes en chocolade, notenmengeling, water en fruit
  • lunch Kasteelhoeve: een assortiment van pistolets en brood, huisgemaakte spreads, assortiment hoeve kazen, streekgebonden ambachtelijke charcuterie, soep, groentesalade en warme groenteschotel

Verder is er steeds vrije toegang tot de infraroodsauna met rustruimte, de ontmoetingsruimte met houtkachel, de ecologische tuin met zwemvijver en het wandelpad op ons domein (16 ha).

Formule 1

€ 56.50 pp. (excl. btw)

Formule 2

€ 46.00 pp. (excl. btw)

Formule 3

€ 239.25 pp. (excl. btw)

Boek je seminarie

Wil je graag een prijsofferte of meer informatie over een verblijf in Kasteelhoeve Wange? Stuur een e-mail naar info@kasteelhoevewange.be of vul dit formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.