Seminarielocatie met totaalervaring

De Kasteelhoeve staat voor natuurlijk verbinden. Het samen brengen van mensen en groepen is onze specialiteit. Het prachtige natuurdomein rond de hoeve, met al zijn leuke plekjes, inspireert groepen en brengt mensen naar buiten.

Wanneer je één van onze 4 seminariezalen en/of een activiteit boekt, krijg je een totaalervaring: het heerlijke verse huisgemaakte eten met lokale producten, de prachtige natuur, de klantgerichte aanpak en de huiselijke sfeer maakt dat klanten al 13 jaar blijven terugkomen.

Bovendien maak jij als bedrijf ook een statement rond duurzaamheid: de Kasteelhoeve is al 2x het meest duurzame gastenverblijf in de wereld geweest.

Kasteelhoeve Wange bedrijven & organisaties vergaderen vergaderruimtes teambuilding afhuren indoor zalen meetings

Seminarieruimtes waar alles aanwezig is

We hebben vier ruime seminariezalen voorzien van projectie, flipcharts, trainerskoffer, … Jij moet aan niets meer denken. Elke zaal is voorzien van veel daglicht en heeft zijn eigen unieke zicht op het natuurdomein.

Je kan kiezen voor een één- of meerdaags verblijf. Elke groep kan genieten van de gezellige eet- en zitruimte, een (h)eerlijke keuken, een flexibele en klantgerichte aanpak, …

Een groot event in onze meest unieke zaal

Is het nu een quiz, personeelsvergadering, teambuildingsactiviteit, feestelijke BBQ of brainstormsessie. De rijhal is jullie ideale uitvalsbasis.

Met het uitzicht op de prachtige natuur en de voetjes in het zand zit je beschermd tegen weer en wind op een oppervlakte van 500m².

Hier kunnen van maart – oktober events doorgaan van 50 – 300 personen.

Een teambuilding op ons domein, met één van onze partners

Vanuit onze missie om mensen te verbinden met elkaar én de natuur ontstonden heel wat partnerschappen. We hebben hierdoor een uitgebreid aanbod aan vernieuwde, grensverleggende teambuildings in, door en met de natuur.

Dat gaat van leren van de paarden, in communicatie tot omgaan met stress in een ijsbad tot grenzen verleggen met het vuurlopen.

Overnachting

Wij hebben 16 eenvoudige, stijvolle kamers (30 bedden) te beschikking. Wie hier overnacht kan ’s avonds blijven dineren en gebruik maken van het salon en de eigen drankfrigo’s om de dag op een gezellige manier af te sluiten. Bij grotere groepen maken we gebruik van een aantal nabijgelegen B&B’s, wij zorgen voor gratis vervoer. De groep eet ‘s morgens en ‘s avonds samen op de Kasteelhoeve zodat de teamdynamiek niet verloren gaat.

Kasteelhoeve Wange faciliteiten overnachten bedden slapen groepen familie & vrienden Landen
Kasteelhoeve Wange ontbijt koffie koffiepauze bedrijven & organisaties formules vergaderruimtes teambuilding faciliteiten Landen

Voorbeeldformules

We maken steeds offertes op maat zodat we deze kunnen aanpassen aan jouw behoeften en verwachtingen. De prijzen hieronder zijn richtinggevend en geven een indicatie. Voor non-profit organisaties met een maatschappelijk doel worden aparte prijzen gehanteerd.

Alle formules zijn inclusief:

  • koffiepauzes: koffie, thee, biologisch appelsap, huisgemaakte koekjes en chocolade, notenmengeling, water en fruit
  • lunch Kasteelhoeve: een assortiment van pistolets en brood, huisgemaakte spreads, assortiment hoeve kazen, streekgebonden ambachtelijke charcuterie, soep, groentesalade en warme groenteschotel

Verder is er steeds vrije toegang tot de infraroodsauna met rustruimte, de ontmoetingsruimte met houtkachel, de ecologische tuin met zwemvijver en het wandelpad op ons domein (16 ha).

Formule 1

€ 64.00 pp. (excl. btw)

Formule 2

€ 54.00 pp. (excl. btw)

Formule 3

€ 250.00 pp. (excl. btw)

Boek je seminarie

Wil je graag een prijsofferte of meer informatie over een verblijf in Kasteelhoeve Wange? Stuur een e-mail naar info@kasteelhoevewange.be of vul dit formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.