COVID-19 maatregelen

Vergaderingen van 10-30 mensen zijn toegestaan indien de coronarichtlijnen worden nageleefd, 1,5 meter wordt gerespecteerd in de zaal en mondkapjes gebruikt worden bij verplaatsing op de site.

Uiteraard leven wij de veiligheidsvoorschriften voor de horeca na. Het personeel draagt mondmaskers, mensen krijgen tijdens het ganse verblijf een vaste stoel in de seminariezaal en aan tafel toegewezen, … Alle groepen van bedrijven en organisaties ontvangen we nu op deze manier. 

Daarnaast willen we nog eens benadrukken hoe corona-proof de Kasteelhoeve wel is: In de zalen hebben we onze éénpersoonstafels waardoor de nodige afstand kan gecreëerd worden. Eten doen we in de (na)zomer buiten. Als het wat minder weer is, is het mogelijk om 2 grote deuren van de schuur open te zetten zodat we beschermd en in de openlucht kunnen eten. Er zijn ook buiten vergaderplekken: de wilgenyurt en de wilgenbank en er is het domein van 14 hectare met zijn natuurlijke break-out plekken. En tot slot laten we slechts een beperkt aantal mensen toe op de site.

Boek nu je verblijf via info@kasteelhoevewange.be

Tot binnenkort!